Over ons kantoor

Bent u ondernemer en zoekt u een advocaat in Antwerpen en ruime omgeving, dan bent u op deze website op het juiste adres. Alis Advocaten is het advocatenkantoor bij uitstek voor de onderneming, bedrijfsleider en ondernemer met belangen in Vlaanderen.

Onze visie

De bedrijfswereld verandert steeds sneller en neemt alsmaar toe in complexiteit: klanten worden veeleisender, concurrentie wordt sterker, wetgeving verandert en verstrengt. Ondernemers en bedrijfsleiders worden hier steeds meer mee geconfronteerd.

Onze missie

Alis Advocaten bedient haar bedrijfscliënteel door op-maat-gesneden, hoogst kwalitatieve ondersteuning, zodat iedere ondernemer of bedrijfsleider zich kan concentreren op zijn eigen business, zijn klanten en zijn ambitieuze doelstellingen qua omzet, winst, personeelsontwikkeling … Het geëngageerde team van Alis Advocaten is vooral gespecialiseerd in burgerlijk- en handelsrecht in de ruime zin. Het juridisch advies wordt begrijpelijk en relevant gemaakt. Indien een andere expertise noodzakelijk is, doet Alis Advocaten beroep op haar experten-netwerk, zowel voor juridische vragen als voor andere aspecten van succesvol ondernemen.

Hiertoe investeert Alis Advocaten continu in de ontwikkeling van de competenties van haar team door rekrutering en opleiding, zodat het haar cliënten kan blijven verzekeren van up-to-date juridische specialisaties, die relevant zijn voor de diverse uitdagingen van het bedrijfsleven.

Onze waarden

Alis Advocaten ziet zichzelf zowel als een advocatenkantoor als een onderneming.

Advocaten oefenen hun beroep onafhankelijk uit. Dit betekent dat we vrij zijn van beïnvloeding door cliënteel of door derden. Wij behoeden onze cliënten voor onbezonnen procedures door hen op een pragmatische wijze te adviseren. We nemen onze functie als eerste rechter zeer ernstig.

Ook de maximale inzet in alle dossiers is één van onze kernwaarden. Elke cliënt zowel als elk dossier is voor Alis Advocaten van groot belang.

Als onderneming dragen wij een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Alis Advocaten wenst dan ook ethisch verantwoord te ondernemen. Er is binnen onze onderneming ruimte voor pluralisme en we verliezen duurzame ontwikkeling niet uit het oog.

Contacteer ons
Alis Advocaten - Wim Smet

Wim Smet

Advocaat
  • Licentiaat in de rechten V.U. Brussel
  • Advocaat sinds 2007
contact@alisadvocaten.be
Meer info
Alis Advocaten - Team

Amber Lenaerts

Paralegal & Office Manager
  • Bachelor in de rechtspraktijk
  • Paralegal sinds 2019
contact@alisadvocaten.be
Meer info
Alis Advocaten - Team

EziNne Matamba

Advocaat
  • Master in de rechten Universiteit Antwerpen
  • Advocaat sinds 2021
contact@alisadvocaten.be
Meer info
Alis Advocaten - Lieselot Seghers

Lieselot Seghers

Advocaat
  • Master in de rechten (KU Leuven – 2011)
  • Advocaat sinds 2011
contact@alisadvocaten.be
Meer info
Alis Advocaten - Jef Van Damme

Jef Van Damme

Jurist
  • Licentiaat in de rechten K.U. Leuven
  • Advocaat sinds 1982
contact@alisadvocaten.be
Meer info

Wilt u graag deel uitmaken van dit team?

Wij zoeken nog een advocaat om ons team aan te vullen.