Alis Advocaten - Een blik op onze Alis-kwartaalmeeting… De cliënt centraal stellen en nog veel meer – Hou onze social media in het oog!

Een blik op onze Alis-kwartaalmeeting… De cliënt centraal stellen en nog veel meer – Hou onze social media in het oog!

Op 10 februari vond de kwartaalmeeting bij Alis Advocaten plaats. In een ongedwongen en gezellige sfeer bogen we ons over onze missie, onze visie en onze waarden. We gingen dieper in op onze bestaansreden en op onze toekomstplannen. Zijn we werkelijk de ideale, laagdrempelige juridische rechterhand voor ondernemingen? Hoe beogen we een duurzame vertrouwensrelatie met elke cliënt? We reflecteerden en wisselden ideeën uit. Ook benadrukten we dat onze nieuwe generatie advocaten die we opleiden, een gezonde work-in-life-balance dienen voorop te stellen, waarin de cliënt te allen tijde centraal staat, in plaats van het dossier an sich. Via innovatie en het aanbieden van een hogere kwaliteit in onze dienstverlening, zonder de laagdrempeligheid uit het oog te verliezen, wensen we uit te groeien tot dé referentie als juridische partner voor de ondernemer en zijn onderneming.

Na een korte pauze bespraken we welke verbeteringen en vernieuwingen we kunnen doorvoeren en welke topics we verder nog kunnen aanpakken en hoe. Hou de sociale media dus zeker in het oog, want de komende maanden mag je nog meer interessante artikels verwachten van Alis Advocaten!

Uiteraard zijn we de innerlijke mens niet vergeten en eindigden we onze meeting met een heerlijk diner in het sympathieke kader van brasserie Continu. We klonken op een opbouwend en verhelderend jaar voor Alis Advocaten en haar cliënten!

Je kan steeds contact met ons opnemen via contact@alisadvocaten.be.